АВТОКАМП КРАНИ

УЖИВАЈТЕ ВО УБАВИНИТЕ НА ПРЕСПА

МЕСТОТО НА НАШЕТО ДЕТСТВО И МЛАДОСТ

КАПРИ во Крани… секоја година сè повеќе и повеќе го враќаме сјајот, убавината и животот во КРАНИ и Преспанското Езеро! Тоа сме ние… 

Располагаме со 30 апартмани и 20 бунгалови, секој  со по 2 соби, 4 кревети, бања, кујна и тераса.

РЕКРЕАЦИЈА

За Ваша рекреација ви подготвивме:

  • Плажа со 200 лежалки
  • Шанк на плажа
  • Одбојка на песок
  • Кошаркарско игралиште

РЕСТОРАН И САЛА ЗА СЕМИНАРИ

Нашата ресторанска сала е погодна за сите ваши свeчености, свадби, крштевки, матурски прослави со капацитет до 450 гости.

ЛЕТНА ТЕРАСА

Летната тераса со капацитет од 150 гости е одличен простор за уживање на свеж воздух. Нека ова биде вашето ново, атрактивно, удобно место за релаксација.

ХОТЕЛ ПРЕТОР 

УЖИВАЈТЕ ВО УБАВИНИТЕ НА ПРЕСПА

Хотелот Претор располага со 15 соби, 3 апартмани и капацитет за 64 гости во соби кои имаат сопствен тоалет и туш.

            Ресторанот има капацитет од 200-250 гости и располага со летна бавча. Просторот е погоден за организација на свадби, крштевки, матурски и полуматурски прослави, семинари, приватни забави, настава во природа, екскурзии.