Кашест сок од ЈАБОЛКО 100%

• Пастеризиран овошен сок, произведен од матичен овошен сок од јаболка;
• Без додаден шеќер, без конзерванси, без додадена вода.

Кашест сок од ПРАСКА И ЈАБОЛКО 100%

• Произведен од каша од праска и матичен овошен сок од јаболко;
• Без додаден шеќер, без конзерванси, без додадена вода.

Овошен нектар од ЦРЕША 72%

• Овошен нектар од цреши, произведен од матичен сок од цреши;
• Содржина на овошен сок од цреша: минимум 72%.