Агроплод АД Ресен - Акционерско друштво за преработка промет и услуги АД Ресен | ул. 29 Ноември бр. 6 Ресен

ХОТЕЛ ПРЕТОР

Со изнајмување на деловниот објект во Претор истиот е со подобрени услови и повисок квалитет на услуги.

Хотелот Претор располага со 15 соби, 3 апартмани и капацитет за 64 гости во соби кои имаат сопствени ВЦ-иња.

 

Адреса ТУРИСТИЧКА НАСЕЛБА ПРЕТОР - ПРЕСПА
Телефон 

047 480 003

E-mail

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Facebook

Услуги:

Хотелско сместување со најквалитетни услови, тоалет и туш во секоја соба
15 соби
3 апартмани
Ресторант 200-250 гости
Скара на жар
Летна Бавча
Организација на свадби, крштевки, матурски и полуматурски прослави, семинари, приватни забави, настава во природа, екскурзии...